cardeavoorkenia.nl

Mijn vakantie site

Camping La Masia

Camping La Masia

Zoek je een echte familiecamping waar je 3 weken kan staan zonder je een seconde te vervelen. Camping La Masia is deze vakantiebestemming. La Masia ligt in de wijk Los Pinos in Blanès. Deze plaatst is wereldberoemd onder de toeristen door het strand en de cultuur.  Op deze camping is er ruimte voor 757 gezinnen. Ze hebben op de camping voor ieder wat wils. Ze hebben 2 zwembaden met een kinderbadje. De camping is nog geen 500 meter van het strand. Als je dus een lekker dagje op het strand wilt liggen kun je er gewoon heen lopen. De camping wordt goed onderhouden en schoongemaakt. Naast het centrum is ook het centrum van Blanès op loopafstand.

Camping La Masia

De faciliteiten op de camping

Als je niet van koken houd is er in de buurt genoeg lekkers te eten. Er zijn genoeg restaurants in de omgeving waar je van kunt genieten met heel het gezin. Ook is er voor de mensen die wel zelf koken een grote supermarkt waar ze alles hebben wat nodig is. Om lekker bezig te zijn is er ook genoeg. Ze hebben meerdere tennistafel tafels, een multisport centrum en zelfs een sportschool voor de echte sportfanaten. 

Camping La Masia

Animatie voor de jeugd

Op de camping is er ook een animatieteam die in het hoogseizoen zorgt voor leuke activiteiten voor alle kinderen. Ze zijn de hele dag bezig met leuke spelletjes en activiteiten. Er zijn bijvoorbeeld excursies die je kunt volgen. Deze is voor alle leeftijden.