cardeavoorkenia.nl

Mijn vakantie site

Camping voor Senioren, heerlijk genieten

Camping voor Senioren

Ben jij op zoek naar een camping voor senioren? Dan zit jij bij de boerencamping: De Gijzel aan het goede adres. Mijn man en ik waren op zoek naar een vakantie waar wij echt van onze rust kunnen genieten. Tegenwoordig zijn heel veel kampeerplaatsen gericht op gezinnen met kinderen. Wij willen dit vooral niet, want al dat geschreeuw om ons heen vinden wij maar helemaal niks. Zo zijn wij op het internet gaan kijken naar een rustige kleine kampeerplaats. Nadat wij een aantal website’s hadden bekeken, kwamen wij terecht op de website van de boerencamping die ik hierboven benoemde.

Camping voor Senioren

Rustige camping voor senioren

Deze camping voor senioren is gelegen in het prachtige Brabant. Er is in de omgeving heel veel natuur en er zijn veel leuke dorpjes in de buurt. Zo kan jij op dit vakantieadres een fiets huren om de omgeving te bekennen. Ook is het natuurlijk mogelijk om je eigen fiets mee te nemen. Er is een speciale ruimte beschikbaar in de schuur waar de fietsen gestald kunnen worden. Zo blijven deze ook goed droog. Tevens krijg jij bij het verblijf op deze boerencamping een map aangeboden met fietsroutes en wandelroutes. Dit vakantieadres hebben wij dan ook zeker geboekt, zodat wij echt even konden genieten.

Camping voor Senioren

Heerlijke vakantie gehad

Toen wij op het vakantieadres kwamen, werden wij vriendelijk begroet door Piet en Anja. Dit zijn de eigenaren. Het gras bij de kampeerplaats zag er netjes uit en er was genoeg ruimte op de caravan te plaatsen. Bij de staanplaats zit een 6 ampère stroom, een afvoer naar het riool en water. Tevens is er ook beschikking over gratis wifi. Ook de wc ruimtes en doucheruimtes zijn heel erg schoon. Wij hebben heerlijk in het bosrijke gebied gewandeld en gefietst. Ook hebben wij een aantal landerijen bezocht. Wij kunnen deze camping voor senioren zeker aanraden.