cardeavoorkenia.nl

Mijn vakantie site

Flottielje zeilen in Kroatië

Flottielje zeilen Kroatië

Flottielje zeilen Kroatie Stel je voor dat je elke morgen wakker wordt met een nieuw en prachtig uitzicht, omgeven door kristalhelder water en ongerepte natuur. Dit is wat je te wachten staat tijdens een zeilvakantie in Kroatië. Dit verbluffende land herbergt enkele van de meest glorieuze zeilroutes van Europa, en is een paradijs voor zeilers van alle niveaus. Of je nu een beginner bent of een ervaren zeiler, Kroatië heeft iedereen iets te bieden. Ga met ons mee op deze wonderlijke reis door de Kroatische eilanden, en ontdek waarom deze bestemming zo populair is bij zeilers uit de hele wereld!

Flottielje zeilen Kroatië

Zeilen in Kroatië op vakantie

Flottielje zeilen in Kroatië betekent elke dag van eiland naar eiland zeilen met een heerlijke zeilwind. Kroatië is een waar paradijs voor zeilers. Een zeilvakantie in Kroatië is een perfecte mix van ideaal zeilweer, prachtig landschap, cultuur en natuur en biedt voor elke zeiler wat wils. Zeil mee in een adembenemend mooie flottielje zeiltocht langs de kust van de parel van de Balkan. De kust van Kroatië is een van de meest gevarieerde van Europa. Er zijn hier honderden eilanden die zeker de moeite waard zijn om per zeilboot te verkennen. Indrukwekkende kliffen worden afgewisseld met kleine inhammen, afgelegen baaien en beschutte haventjes. Je kunt voor anker gaan bij pittoreske dorpjes of aanleggen in bruisende havens. Elke avond kun je aan boord van je jacht genieten van de ontspannen sfeer en je verheugen op de avonturen van de volgende dag. Wat kan er beter zijn dan dat?

Perfect voor kinderen

Zeilen met kinderen is een geweldige manier om je vakantie door te brengen. In de schoolvakanties vind je veel flottielje boten vol gezinnen met kinderen-tieners. De gemiddelde leeftijd is 6-18 jaar. Het azuurblauwe zeewater is perfect voor een verfrissende duik. Terug aan boord kun je de warme zon zijn werk laten doen. Alle ingrediënten voor een onvergetelijke flottielje zeilvakantie! Als je meer wilt weten over reizen in het andere landen, kijk dan hier flottielje zeilen Griekenland!