cardeavoorkenia.nl

Mijn vakantie site

Kampeerwinkel Kampeer Oase

De kampeerwinkel in Elst

Kampeerwinkel Kampeer Oase Elst heeft veel aan te bieden, 1001 verschillende soorten producten, bijvoorbeeld gasflessen, luchtbedden, tenten en nog veel meer!
Kampeer Oase heeft jarenlange ervaring met het verkopen van kampeerartikelen.

Kampeer Oase heeft ook een webshop waar je terecht kan voor het bestellen van artikelen voor jou vakantie. Je kan 24 uur per dag en 7 dagen per week bestellen in de webshop.
De kwaliteit van de producten zijn hoog, het zijn namelijk allemaal topmerken zoals; Dukdalf en Lafuma. In de winkel kun je terecht voor het juiste advies. De service die Kampeer Oase aanbiedt is belangrijk voor het bedrijf, want het bedrijf vind het belangrijk dat klanten terug blijven komen, om zo vaste klanten aan te nemen. Veel klanten hebben ze al en dat vooral door de betrouwbaarheid, service en de goede kwaliteit producten die het bedrijf aanbiedt.

Ik was op zoek naar een beschermdak voor mijn caravan

Mijn wens was dat ik een beschermdak kon realiseren, dit voor als het gaat regenen als ik aan het kamperen ben. Ik ben dit gaan zoeken op Google en ik kwam op de site terecht van Kampeer Oase. Ik ben de webshop gaan bekijken en zocht of dit bedrijf ook een beschermdak had. Ja gelukkig vond ik die op de webshop. Eenmaal binnen ben ik hem gaan passen over mijn caravan. Hij paste en het zag er geweldig uit. Ik ben blij dat ik de webshop heb gevonden en zal dit zeker aanraden aan mensen die ook opzoek zijn naar bijvoorbeeld een beschermdak voor de caravan!