cardeavoorkenia.nl

Mijn vakantie site

Onze samenleving weer openen.

Het is echt nodig om op corona te testen bij klachten. Hierbij kun je besmettingen opsporen en bestrijden. Stapje voor stapje kan de samenleving ook weer openen. Door je te laten testen weet je al heel gauw waar je aan toe bent. Op www.coronatestnederland.nl vind je al heel veel informatie. Klachten die meestal voorkomen bij een besmetting van het coronavirus zijn, neusverkouden, niezen, loopneus of keelpijn. Je hoest. Je bent kortademig of benauwd. Je hebt verhoging. Je hebt koorts of je ruikt en proeft ineens niets meer en dit zonder dat je neus verstopt is. Neem het zekere voor het onzekere en laat je testen.

Wegwerp Mondkapjes

Bescherm je omgeving en jezelf natuurlijk met wegwerp mondkapjes. De voordeligste optie voor kortdurende bescherming. Deze wegwerp mondkapjes zijn geschikt voor bijvoorbeeld een supermarktbezoek of als je gebruik maakt van het openbaar vervoer. Deze wegwerp mondkapjes mag je maximaal 2 uur gebruiken en dan gooi je ze weg netjes in de daarvoor bestemde afvalbakken. Wegwerp mondkapjes zijn geen medische mondkapjes. Je mag ze dan ook alleen voor persoonlijke doeleinden gebruiken. Wegwerp mondkapjes zijn onbedrukte mondkapjes, bestaan uit 3-laags vliesmateriaal, voor eenmalig gebruik en is de voordeligste optie voor kortdurende bescherming.

Mondkapjes online kopen

Mondkapjes kopen via mondkapjes.be gaat heel snel en gemakkelijk. Of je nu op zoek bent naar een wasbare mondmasker of wegwerp mondkapjes, een leuke mondmasker met print, een mondkapje met filter of jezelf wil beschermen met een FFP2 gecertificeerd 5-laags masker met een aangesloten pasvorm. Bij mondkapjes.be vind je alle soorten mondkapjes. Deze mondkapjes zijn TNO getest. Bestel je vandaag? Dan heb je ze morgen in huis.

Betrouwbaar en gemakkelijk

Wil je een coronatest online kopen? Dat gaat natuurlijk lekker snel en gemakkelijk vanuit huis. Ga naar de webshop, bestel de corona test en je hebt binnen korte tijd de uitslag. Betrouwbaar en makkelijk in gebruik. 

.