cardeavoorkenia.nl

Mijn vakantie site

Roze snowboots van ZOO Footwear op wintersport

Je bent tijdens je zoektocht naar snowboots in een roze kleur gestuit op de roze snowboots van ZOO Footwear. Je gaat immers op wintersport. Voordat je ze gaat bestellen, wil je wel eerst weten wat ze zo speciaal maakt. De bijzonderheden van deze leuke snowboots vind je in dit artikel. Wil je liever pantoffels voor dames kopen bij ZOO Footwear? Dat kan natuurlijk ook. Daar lees je ook meer over, in de onderste alinea.

De roze snowboots van ZOO Footwear: dit zijn de redenen om ze direct te bestellen


Wanneer je op de website kijkt van ZOO Footwear, kom je de roze snowboots tegen. Er zijn twee verschillende modellen, namelijk de ADISA Fuchsia Pink en BRECHTJE Fuchsia Pink. Wat deze snowboots gemeen hebben:

  • Ze zijn gemaakt van nubuck leder
  • Ze zijn roze
  • Het leer is volledig waterdicht
  • Het voetbed is uitneembaar
  • De zolen zijn plat
  • Het zijn instapmodellen

Dat ze volledig waterdicht zijn, is vanwege aan het Aquastop membraan. Dit maakt de roze snowboots van ZOO Footwear zo speciaal. Maar ook dat het aangename voetbed uitneembaar is, zodat je (orthopedische) zooltjes erin kunt stoppen.

Nu ben je benieuwd wat de verschillen zijn tussen deze twee roze snowboots. Ten eerste is de ADISA Fuchsia Pink uitgevoerd met een normale schacht die 28 centimeter hoog is. Hierdoor blijft een groot deel van je onderbenen ook aangenaam warm tijdens een koude winterdag. De laars heeft een stoere gesp en kort ritsje aan de zijkant. Ook de prijs is anders, je betaalt voor deze laars ongeveer 215 euro.

Het model BRECHTJE is een korte laars met een schacht van 17 centimeter hoog. Hierdoor zijn deze laarzen ook uitstekend geschikt voor als je wat stevigere en gespierde kuiten hebt. Ze passen dan ook makkelijk. Doordat het model stukken lager is, is de prijs daar ook naar. Je betaalt ongeveer 190 euro voor deze laarzen. Kijk snel op de website en ontdek deze vrolijk gekleurde laarzen.

Pantoffels voor dames kopen bij ZOO Footwear


Heb je geen snowboots nodig, maar wel comfortabele schoenen voor in huis? Dan kun je pantoffels voor dames kopen bij ZOO Footwear. De pantoffels zijn lage, zachte schoenen en zijn verkrijgbaar in vijf verschillende uitvoeringen. Twee hiervan zijn gevoerd met merinowol. Dat maakt deze pantoffels nog prettiger en warmer. De pantoffels zijn gemaakt van soepel leer, zodat ze fijn zitten. Dankzij het inzet stuk van elastiek en het verstelbare bandje kun je de pantoffels makkelijk aan en uit trekken. De rubberen zolen zorgen ervoor dat je ook even naar buiten kunt lopen, om iets te doen in de tuin. Je krijgt dan geen natte voeten. Het model is hip en ziet eruit als een super lekker zittende sneaker. Hierdoor staan ze ook nog eens leuk onder je outfits. De pantoffels voor dames kun je kopen bij ZOO Footwear vanaf 80 euro. De pantoffels zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart, blauw, koffiebruin, rood en grijs. Wil je nu de pantoffels voor dames kopen bij ZOO Footwear? Ga dan direct naar de website en bestel ze.