cardeavoorkenia.nl

Mijn vakantie site

Tot rust gekomen bij Camping Brabant De Achterste Hoef

Camping Brabant De Achterste Hoef

Heerlijk tot rust gekomen op Camping Brabant De Achterste Hoef. Sinds ik mijn nieuwe baan heb, is alles anders geworden. Ik werk van in de ochtend tot laat in de avond. Dit komt doordat dit bedrijf de laatste tijd flink gegroeid is. Gelukkig heb ik het hier wel naar mijn zin. Soms wil ik wel even uitrusten, maar thuis is het vaak ook druk. Wij hebben namelijk twee kinderen die voor de nodige drukte zorgen. Ik heb niets te klagen maar soms wil ik wel even uitrusten. Toen ik jarig werd had mijn vrouw iets leuks geboekt. Zij had namelijk een leuke vakantie voor ons twee geboekt. Even weg uit de hectische randstad. Wij gingen hier naar het gemoedelijke Brabant om een paar dagen bij te komen. 

Camping Brabant De Achterste Hoef

Rust bij Camping Brabant De Achterste Hoef

De rust bij Camping Brabant De Achterste Hoef was heerlijk. Even lekker niets doen en bijkomen. Wij hadden een luxe chalet geboekt voor ons twee. Alles zat hieraan vast en was goed geregeld. Een grote luxe slaapkamer met een tv erbij. Die dagen zijn wij echt weer tot elkaar gekomen. Lekker met elkaar kunnen kletsen en plezier gemaakt. Veel spelletjes met elkaar gespeeld en genoten van een hapje en drankje. Wat een top vakantie was dit. Wij hebben besloten om met de kinderen hier volgend jaar weer heen te gaan. Via dit blog wil ik het personeel nogmaals bedanken voor de goede service. Wij zijn werkelijk waar hier niets te kort gekomen. Dus wil jij ook lekker uitrusten en relaxen, dan kan ik je zeker aanraden om naar dit park te gaan. Je ontsnapt hier uit de dagelijkse stress en komt helemaal tot rust. Voor meer informatie bekijk ook eens de website of neem telefonisch contact met hen op. Twijfel dus niet langer en boek vandaag nog jouw chalet hier op dit park.