cardeavoorkenia.nl

Mijn vakantie site

Waarom Vai Kreta bezoeken?

Vai Kreta

Je hebt vaak veel vakantie opties maar je kunt snel achter komen wat de plek voor jou is. Als je bijvoorbeeld alleen warme plekken wilt nemen je opties met meer dan de helft af. Zoek je stranden met prachtige palmbomen dan kom je natuurlijk uit bij Vai Kreta! De Vai beach is namelijk een prachtig tropisch strand met palmbomen en kokosnoten. De temperaturen lopen snel hoog op en bereiken heerlijk temperaturen om te genieten. Door de felle zon kun je perfect zonnen en als het wat teveel wordt kun je altijd een parasol en een stoeltje huren zodat je van de heerlijk temperatuur kunt genieten.

Vai Kreta

Redenen om te bezoeken

Door het goudgele zand lijkt het bijna alsof je aan het dromen bent. De strand is schoon prachtig van kleur en de zand voelt lekker warm aan je voeten. Als je wilt zwemmen zul je genieten van de blauw heldere schone zee waar je kunt afkoelen nadat je een tijdje hebt lopen zonnen. In Vai Kreta zul je snel merken hoe aardig en sociaal de mensen zijn. Het is een groot voordeel dat het strand erg goed wordt onderhouden, zo heb je ook een parkeerterrein in de buurt dat altijd netjes wordt opgeruimd. Wel een nadeel is dat je vroeg bij moet zijn als je een goede plek wilt scoren in de schaduw, dit geldt ook voor het strand.

Verblijf en ontspanningsplekken

Op het eiland heb veel mooie resorts en huisjes waar je met meerdere personen in kunt verblijven. Je hebt rondom Vai Kreta veel verschillende toiletten en restaurants, dit werkt samen goed en zorgt ervoor dat je na het langsgaan van een terrasje of restaurant rustig je zaakje kunt doen en daarna naar het strand kunt gaan. Je kunt ook heerlijk een bootje huren om te ontspannen en van het natuur en het mooie uitzicht te genieten.