cardeavoorkenia.nl

Mijn vakantie site

Een appartement Zeeland met vriendinnen

Een appartement Zeeland met vriendinnen

Met je vriendinnen op vakantie gaan is toch eigenlijk altijd wel een lastig verhaal, dan heeft die weer geen geld, dan is die weg met ouders enzovoort. Ik ben achttien en ben nog nooit met vriendinnen op vakantie geweest, niet dat ik het gevoel heb gehad dat ik echt iets heb gemist maar het lijkt me toch wel een keertje leuk om te doen. Het probleem is dat wij allemaal vriendjes hebben waarmee we ook op vakantie gaan, en dan is twee keer op vakantie gaan voor studenten wel een erg duur grapje. Daarom hadden we besloten niet een week maar weekendje naar zeeland te gaan met z’n allen.

Duinhof-Cadzand-meubel-Zeeland-Vakantie-allin-550x350-crop-fff-550x350-crop-fff

We hadden aan groot appartement voor vijf personen in Zeeland gehuurd en het laatste weekend van onze vakantie gingen wij daarheen. Ik heb nogal gestoorde vriendinnen, op een leuke manier, dus bij aankomst was het al een dolle boel maar dat werd alleen nog maar erger. We hebben echt een ontzettend gezellig weekend gehad in ons appartement Zeeland, avond gelachen en heerlijke dagen op het strand doorgebracht. Ik moet zeggen dat ik een weekend ook meer dan voldoende vond, ik heb niet echt de drang om echt op vakantie met ze te gaan. Ik ben nu toch een keer een soort van met mijn vriendinnen op vakantie geweest en dat was leuk! Volgend jaar ga ik weer gewoon lekker met mijn vriend naar een warm land voor twee weken.