cardeavoorkenia.nl

Mijn vakantie site

Eindeloos genieten France Comfort

Mijn vrouw en ik zijn kampeerders. We hebben elkaar leren kennen tijdens onze studie. Al snel volgde onze eerste vakantie. Met de trein of liftend op pad met onze rugzak. Op een geschikt plekje zette we dan ons tentje op. lekker eten en daarna de slaap vatten (of nog niet!) en de volgende wakker worden van de vogeltjes.

garden_view-210x115-crop-fff

VDS_-_park_4-210x115-crop-fff

DLF_huis_2-210x115-crop-fff
Viva la France!

Op het moment dat onze kinderen oud genoeg waren om met ons op vakantie te gaan hebben we weer voor kamperen gekozen. Nu echter een beetje anders. We kiezen nu voor een bungalowtent vaak met kookfaciliteit op een vaste plek. Een ding blijft hetzelfde: we gaan eigenlijk altijd naar Frankrijk. Mijn vrouw en ik houden van het land. Van de natuur, het eten, de wijn en in tegenstelling tot de meeste Nederlanders ook van de Fransen!

Onbekend maar niet onbemind

Tijdens een etentje met vrienden stelde zij voor om samen op vakantie te gaan. Best een leuk idee. Maar misschien wel een klein probleem: van Jan en Sophie weten we dat ze van luxe houden op vakantie en zeker niet van kamperen! Ze stelde ook iets voor wat voor ons dan ook wat onwennig aan voelde. Ze hadden al eerder bij www.francecomfort.nl geboekt en kun oog was nu gevallen op ‘le lac bleu’. Op het vakantiepark hebben wij en onze kinderen (inmiddels 10 en 12) werkelijk genoten. De kinderen van onze vrienden zijn van dezelfde leeftijd. Heerlijk om lekker een zwembad bij je villa te hebben. Ook het dorpje Lacapelle Marival was erg leuk. Wij blijven kampeerders maar we hebben absoluut een fantastische vakantie gehad! Vakantiehuis huren in Frankrijk