cardeavoorkenia.nl

Mijn vakantie site

Goood Resort voor jou ideale vakantie!

logo_topWelkom beste lezers, ik heb vandaag weer de tijd genomen om een stukje over de vakantie perioden die ik gehad heb te schrijven! Het gaat namelijk over mijn vakantie in Bonaire die ik heb geboekt via Goood Resort. Dit is een bedrijf die doet aan verhuur van vakantie huisjes in zomer en ander vakantie periodes. Maar ook gewoon als het geen vakantie is! Ik zal even vertellen hoe ik op dit bedrijf ben gekomen en wat mijn ervaringen met deze reis organisatie zijn. Mijn nicht en ik zouden samen op vakantie gaan naar een lekker warm land, en dan het liefst zo ver mogelijk van huis. We waren dus een paar maanden voor de vakantie druk bezig met het zoeken van eer reis bestemming en zo kwamen we dus op Bonaire! Maar nu moesten we nog verblijf regelen.

Hoe en waar hebben wij overnacht, en hoe zijn we er op gekomen!

We zochten dus online naar een mogelijkheid om in een huisjeimg_0750_328x219
tre3456uyjhgner65uyjhnbvc3467 te overnachten en zo kwamen we dus op de website van Goood Resort. Het bleek dat deze hele moooie huisjes hadden staan op een resort waar je in de vakantie periode dan zou kunnen verblijven met meerder personen. De foto’s en locatie sprak ons meteen heel erg aan dat we geen moment twijfelde om te boeken! Het bleek een hele goede keuze te zijn en ik heb er zeker geen spijt van nu ik terug in Nederland ben!