cardeavoorkenia.nl

Mijn vakantie site

In Alkmaar een leuke vakantie organiseren

logo_topIk ben al een geruime tijd een manier aan het bedenken hoe dat ik mijn familie kan bedanken. Aangezien ze zelf richting Duitsland wonen wilde ik er wel  voor zorgen dat ze toch in Nederland konden blijven en uiteraard tot rust kunnen komen. Zodoende ben ik gaan zoeken naar een plaats waar ik hun met plezier naartoe kan sturen om te genieten van een welverdiende vakantie. Waarom dan niet naar Alkmaar! Heerlijk vertoeven daar en ik ben er al vaker geweest en het blijft leuk om het te zien. Nostalgische omgeving en heerlijk eten staat bij mijn familie hoog geschreven. 

Mijn familie zal heerlijk genieten!

Het is inderdaad een ideale manier die ik heb gekregen van een vriendin van mijn om bij IetsDoenOfferte de informatie te plaatsen en te zien of dat er bedrijven op reageren die iets kunnen organiseren voor mijn familie. Zo ben ik vrij snel erachter gekomen dat je in Alkmaar een hoop kan beleven wat je in de normale leven eigenlijk niet zult zien. Achteraf bekeken ben ik erg tevreden dat ik mijn ouders daarheen heb gestuurd, ik heb ze namelijk nog nooit zo enthousiast gehoord bij aankomst. Echter worden ze aan de loop van de week nog een keer verrast! Dankzij IetsDoenOfferte, die hebben het voor mekaar gekregen om mijn ouders in de watten te leggen precies zoals hun het hebben gewild.