cardeavoorkenia.nl

Mijn vakantie site

Max strandartikelen is super!

strandbalAls ik op vakantie ga wil ik erg veel plezier maken. Ik ben veel op het strand met mijn familieleden omdat ik erg veel van de zee hou. In de zee kan je eindeloos wegkijken en daar ontspan ik van. Ik vind het heerlijk om met mijn voeten in het warme zand te liggen. Maar natuurlijk vind ik het ook leuk om actief te zijn op het strand. Ik vind het leuk om een strandbal mee te nemen. Afgelopen zomer had ik er drie meegenomen vanuit thuis en ze deden het erg goed. We hebben er erg veel plezier gehad en de ballen gingen dit keer tenminste niet lek. De zomer ervoor hadden we helaas wel dat probleem en daarom ben ik voor afgelopen zomer goed op het internet gaan zoeken naar goede strandballen. Ik kwam toen uit bij Max strandartikelen en hier kan je strandballen bedrukken.

Strandballen bedrukken is super

Bij Max strandartikelen kan je strandballen bedrukken voor een leuke prijs. Ik heb dit voor afgelopen zomer gedaan en dit was een groot succes.  Op de strandballen stond zomervakantie 2014 en de ballen waren ook erg fijn, kortom een echte aanrader. Als ik volgend jaar weer nieuwe strandballen nodig heb weet ik nu waar ik ze moet bestellen. Ben jij ook op zoek naar strandballen voor op vakantie en lijkt het jou ook leuk om hier wat unieks op te laten drukken? Kijk dan snel op de website van Max voor meer informatie zodat je komende zomer leuke strandballen hebt!strandbal2