cardeavoorkenia.nl

Mijn vakantie site

Mijn rondreis door Zuid Amerika

Mijn rondreis door Zuid Amerika

Ik vertrek naar Zuid Amerika, tenminste, dat hoop ik, ik wil het liefst zes maanden door Zuid Amerika rondreizen, maar ik besef dat ik dan nog flink moet sparen. Zuid Amerika heeft mij altijd al getrokken, ik heb zelfs al bij een reisbureau gekeken naar de mogelijkheden om goedkoop naar Zuid Amerika te gaan. Ik kan een klein beetje Spaans en hoop dit ook nog meer te gaan leren de komende tijd. Ik ben klaar met studeren en vind mijzelf nog te jong om te werken, dus ik wil op avontuur. Ik werk nu wel fulltime, waar mee ik goed geld verdien, dit is dus fantastisch om te sparen voor Zuid Amerika. Ik heb een half jaar contract, dus ik wil daarna echt een half jaar weg, en als Zuid Amerika mij zo bevalt wil ik denk ik daar misschien langer blijven. Soms denk ik er over na om volledig te gaan wonen en werken in Zuid Amerika, maar dit moet ik nog maar even zien, de mensen hier vinden het natuurlijk verschrikkelijk als ik weg ga, maar ik denk dat het mij goed zal doen, ik heb nooit echt wat gehad met mijn eigen land, daar mee bedoel ik dat ik niet perse er aan gehecht ben, ik ben een wereldburger en ik zou overal wel willen wonen, maar laat ik maar beginnen met Zuid Amerika. Het is een prachtig continent waar nog veel te ontdekken valt, ik kan niet wachten tot het grote avontuur begint.