cardeavoorkenia.nl

Mijn vakantie site

Ons ideale vakantiehuis gevonden via www.Happyxtravel.nl

Ons ideale vakantiehuis gevonden via www.Happyxtravel.nl

Happyxtravel
Al het hele jaar verheugen mijn vriendin en ik ons op de zomervakantie. We gaan deze zomer namelijk met twee andere bevriende stellen een week op vakantie naar Ibiza. We hebben daar een villa gehuurd die we gevonden hebben via www.Happyxtravel.nl. Deze villa heeft drie grote slaapkamers, een grote woonkamer en last but not least een privé zwembad. Ik dacht altijd dat zoiets een fortuin zou kosten maar dat is me echt mee gevallen. Via www.Happyxtravel.nl kwamen we uit bij een aantal villa’s waar we uit konden kiezen. De duurste kostte maar 2000 euro voor een week. Als je dit bedrag deelt door zes personen valt het dus reuze mee. Wij hebben uiteindelijk gekozen voor een villa van 1700 euro. We betalen voor het verblijf dus ongeveer 300 euro per persoon. Ik kan iedereen aanraden om een villa te huren via www.Happyxtravel.nl. Het lijkt me heerlijk een week lang een eigen plekje in het buitenland te hebben. Je hoeft je niet te storen aan andere gasten met huilende kinderen of onhygiënische mensen in het zwembad. Nu heb je lekker alles voor jezelf. Het duurt nog een aantal maanden voordat we gaan maar ik kan me er nu al op verheugen. Naast Ibiza kan je via www.Happyxtravel.nl ook huizen boeken in andere landen. Wellicht dat we, als we ooit genoeg krijgen van Ibiza, wel een villa gaan huren in een ander land.