cardeavoorkenia.nl

Mijn vakantie site

Overnachten in de natuur

Slapen op de veluwe

Ben je een natuurliefhebber en wil je overnachten in de vrije natuur, waar je misschien wel wakker wordt en een hert voorbij ziet lopen? Nu is de mogelijkheid dit echt mee te maken, slapen op de veluwe en een worden met de natuur. Natuurlijk hoef je niets in te leveren betreft de luxe, want overnachten is mogelijk in een luxe tent of pod. Heerlijk genieten van alles wat de natuur heeft te bieden, in een comfortabel onderkomen tijdens je vakantie. 

Midden in de natuur

Vaak bij een camping is dit ten koste gegaan van de natuur, slapen op de veluwe is bij Buitenplaats Beekhuizen ook echt midden in de natuur. Vanuit je knusse en comfortabele houten huis kun je met een beetje geluk de dieren zo zien lopen, een mooiere omgeving om te overnachten en wakker te worden is er gewoonweg niet. Stel je eens voor om wakker te worden met vogelgeluiden en dan je eerste kop koffie of thee te drinken, een lekkerder gevoel om wakker te worden is er niet. 

Slapen op de veluwe

Prachtige omgeving om te verkennen

Ben je een echte natuurliefhebber dan kun je in de omgeving je hart ophalen, heerlijk fietsen en wandelen in Nationaalpark Veluwezoom. Het is er groot genoeg om dagenlang te genieten al het moois wat de omgeving te bieden heeft, maar heb je zin in een dagje dierentuin dan kan dit ook eenvoudig. In principe hoef je het park niet af, er is voldoende mogelijkheid om ook lekker te eten en te drinken op het park.