cardeavoorkenia.nl

Mijn vakantie site

vakantiehuis florida snel gevonden!

1Mijn vriend en ik waren afgelopen zomer al 5 jaar bij elkaar we wilden dus iets leuks doen met de vakantie. Zodoende besloten wij op vakantie te gaan naar Florida. Via het internet is mijn vriend gaan zoeken naar leuke huisjes. Zo kwam hij terecht op de website van vakantiehuis florida. Op deze website stonden vele vakantiewoningen florida te huur. Er waren ook hele grote woningen, waar de hele familie in passte. Maar er waren natuurlijk ook huizen die gewoon geschikt waren voor 2 personen.

Hier hebben wij dus voor gekozen.

2

We besloten om eens verder te kijken om te zien wat de uiteindelijke prijs nou zou gaan worden. Zodoende kwamen we op een prijs uit dat ons erg aansprak en we niet konden overslaan. Vandaar dat we uiteindelijk dus gewoon geboekt hebben. Dit ging allemaal heel gemakkelijk en snel, we hebben ook wat informatie gekregen over hoe en wat. Uiteindelijk werd het dus bijna tijd om er heen te gaan. Na wat voorberijding zijn we uiteindelijk het vliegtuig in gestapt.

Hoe was de vakantie?

Nu een tijd alweer na de vakantie verheug ik me alweer op een nieuw bezoekje naar vakantiehuis florida. Het beviel allemaal zo goed dat we zo graaag nog een keer willen gaan. Ook is de organisatie waarbij we geboekt hebben heel goed en hebben ze ons echt een mooi net huisje gegeven.3