cardeavoorkenia.nl

Mijn vakantie site

Vakantievillas florida

tourIk ben gek op golven onze de blakende zon

Toen ik samen met enkele vrienden besloot om een vakantievilla te huren tijdens de zomerperiode kwam ik uit op een Nederlandstalige website van vakantie-florida.eu.
We besloten om de mooie villa niet onder onze neus voorbij te laten gaan en om snel te boeken. Na een contactformulier te hebben ingevuld kregen we binnen de 5 uren heel snel en vriendin contact van Nederlanders die in Florida wonen. Omdat alles soepel en vlug gebeurde voelden we ons direct op ons gemak, want je weet het maar nooit met die oplichterij van tegenwoordig.

Bekijk hier Vakantievillas florida.

Een villa pal naast een golfbaan

Ons geluk kon niet op toen we een villa konden huren die naast een golfbaan lag. Het weer was ons gunstig want soms golfden we 6 uren aan een stuk door. Wel met de nodige drankjes en aperitiefjes. Dankzij de uitbaters zijn we mee gegaan naar een groot winkelcentrum waar we allemaal een souvenir hebben gekocht voor onze vrouwen en familie. Het eten was in Florida uiteraard subliem, maar de vakantievilla blonk boven alles uit. Voor de grap heb ik gezegd dat ik zo een villa hier ga bouwen, maar daarvoor ga ik volgend jaar terug met mijn vroun en met onze schoonouders. Tot volgend jaar!

140213130051058412 140213130051058413