cardeavoorkenia.nl

Mijn vakantie site

Vandaag trouwen op Ibiza

wedding-logoWilt u trouwen op een prachtige locatie in het buitenland, dan is het een mogelijkheid dit te doen op Ibiza. Ibiza staat bekend om zijn witte stranden, wuivende palmbomen en de azuurblauwe zee. Kortom een prachtplaatje voor ieder bruiloft. Denkt u erover na om een bruiloft op Ibiza of misschien zelfs op Mallorca te houden dan kunnen ze bij Wedding International u hierbij helpen. Als u wilt kunt u vandaag trouwen op Ibiza.

Elk bruidspaar wil een speciale dag beleven die zonder zorgen voor hun verloopt. Het is niet fijn om steeds met bepaalde dingen in je hoofd te zitten die nog geregeld moeten worden. Dit in een gegarandeerd mooi zonnetje en een ervaring die u nooit zal vergeten. Wedding International heeft een samenwerking met diverse Nederlandse partners wat ervoor zorgt dat we op de mooiste tropische eilanden van Europa kunt trouwen. U zult niet met maar één persoon contact hebben maar ook met de Nederlandse wedding assistant, fotograaf, videograaf, DJ en trouwambtenaar. Om met elk aangewezen persoon persoonlijk contact te hebben weet u zeker dat alles gebeurd zoals u zelf in gedachte heeft. Dat is dan ook een belangrijk gegeven om u bruiloft tot die onvergetelijke ervaring te maken. Schermafbeelding-2015-05-23-om-09.41.54

De locaties waar u kunt trouwen zijn van een kwalitatief hoog niveau. Dit komt omdat deze locaties al veel ervaring hebben en dit niet de eerste bruiloft van hun zal zijn. Alle locaties zullen voldoen aan de privacy, uitstraling en eten en drinken. Door deze speerpunten centraal te stellen zal dit ervoor zorgen dat u zich geen zorgen hoeft te maken om te stressen.

slider1-520x330

Meer verhalen