cardeavoorkenia.nl

Mijn vakantie site

Waar rekening mee houden bij hotelzeepjes kopen?

Ben jij eigenaar en / of uitbater van een vakantie-accommodatie? In dat geval spreekt het voor zich dat je steeds verschillende zaken in de accommodatie of de kamer zal moeten voorzien. Het gaat hierbij onder meer om hotelzeepjes. Deze kleine zeepjes worden in de (bad)kamer gelegd zodat gasten die bijvoorbeeld hun eigen zeep zijn vergeten toch optimaal kunnen genieten van een lekkere douche of een heerlijk bad. Ben jij ook van plan om hotelzeepjes te kopen voor in jouw vakantie-accommodatie? In dat geval kan het interessant zijn om even stil te blijven staan bij de informatie die is terug te vinden op deze pagina. 

  1. Hotelzeepjes, verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen

Bij het bekijken van het beschikbare assortiment met hotelzeepjes op de markt zal je kunnen vaststellen dat er heel wat verschillende mogelijkheden bestaan. In eerste instantie zijn er de standaard hotelzeepjes. Op dit vlak kan je onder meer denken aan de “just for you” zeepjes. Het betreft hier hotelzeepjes die er om bekend staan erg betaalbaar te zijn. Bovendien worden ze doorgaans verkocht in pakken van 100 stuks waardoor ze erg scherp geprijsd zijn. 

Een andere serie met hotelzeepjes die interessant is om te ontdekken luistert naar de naam “luxe Elsyl”. Hierbij is er echter geen sprake van gewone hotelzeepjes. In plaats daarvan gaat het hierbij namelijk om flesjes die zijn voorzien van een aluminium dop. Heb jij een iets luxueuzere accommodatie waardoor je liever geen gebruik wil maken van standaard hotelzeepjes? In dat geval kan deze serie voor jou de moeite waard zijn om te ontdekken.

  1. Waarom hotelzeepjes beter zijn dan grote zeepflessen 

Niet zozeer in hotels, maar wel zeker in bed & breakfasts is het zo dat steeds meer uitbaters ervoor blijken te kiezen om gebruik te maken van zeepflessen. Men laat de flessen dan gewoon in de douche of de badkamer staan waardoor alle gasten er achtereenvolgend gebruik van kunnen maken. Heel wat mensen vinden dit echter alles behalve fijn. Het is dan ook zo dat er behoorlijk wat vragen gesteld kunnen worden bij de hygiëne in dit geval. Wil jij er zeker van zijn dat dit geen mogelijk kritiekpunt kan zijn van je gasten? In dat geval is het altijd veel interessanter om gebruik te maken van hotelzeepjes.

  1. Grote hoeveelheid hotelzeepjes nodig? Denk aan staffelkortingen!

Als eigenaar van een bed & breakfast of misschien wel een hotel weet jij ongetwijfeld als geen ander hoeveel hotelzeepjes er precies gebruikt worden. Dat zijn er echt ongelofelijk veel. Het spreekt voor zich dat je bijvoorbeeld vaak gezinnen over de vloer zal krijgen. De kans dat zij aan één hotelzeepje voldoende hebben is natuurlijk erg klein. Bovendien is het goed mogelijk dat ze meerdere dagen blijven en er na vertrek alweer andere gasten klaarstaan. Dit zorgt ervoor dat er continue weer nieuwe hotelzeepjes in de (bad)kamers moeten worden geplaatst. Heb jij ook behoefte aan een grote hoeveelheid aan hotelzeepjes? In dat geval kan het interessant zijn om deze allemaal in één keer te kopen. Op deze manier kan je namelijk mogelijks genieten van een interessante staffelkorting. Dat is onder meer het geval bij HorecaRama.