cardeavoorkenia.nl

Mijn vakantie site

Werken de kaarten van Dagtickets wel?

Pretpark

Een dagje weg met het gezin begint steeds meer geld te kosten. Voor een leuk attractiepark ben je al gauw honderden euro’s kwijt en dan moet je daar ook nog eten en drinken. Ik ging daarom op zoek naar goedkopere kaartjes via het internet. Ondanks dat ik sceptisch bleef over deze websites, trokken de reviews over Dagtickets toch mijn aandacht. Op NederlandReview waren namelijk mensen razend enthousiast over de service die deze website te leveren had, dus besloot ik het met eigen ogen te gaan zien.

Geld besparen met de deals van Dagtickets

Op de website aangekomen stonden er veel verschillende aanbiedingen. Wij wilden graag een dagje naar Phantasialand, omdat onze kinderen daar nog nooit geweest waren. Zo waren we niet alleen een dag in een attractiepark, maar konden we ook gelijk zeggen dat we in Duitsland waren geweest. De kaarten kosten normaal gesproken bijna 50 euro per persoon. Met een huishouden van vijf man is dat al gauw een veel te groot bedrag. Dankzij Dagtickets konden we hier veel geld op besparen. Met ongeveer 10 euro korting per persoon waren we immers toch goedkoper uit en konden we dat geld opzij leggen voor het eten in het park.

Dagje uit

Een eenvoudige betaling via de website

Ondanks dat de deal er aantrekkelijk uitzag, bleef ik toch sceptisch. Ik wilde zo graag die tickets kopen, maar iets in mij weerhield me. Ik besloot de reviews toch nog een keer door te lezen om te zien of er mensen waren die slechte ervaringen hadden. Op een aantal reviews na, waarbij de schuld voornamelijk bij de koper lag, was er echter niets om over te twijfelen. Daarom besloot ik toch de gok te wagen en de tickets bij Dagtickets aan te schaffen. Dit ging wonder boven wonder soepel. Ik hoefde alleen maar aan te geven hoeveel tickets ik wilde en de betaling af te ronden. Binnen enkele minuten had ik de toegangskaarten al in de mail.

Pretpark

De spanningen bleken voor niets te zijn

Toen de dag zelf aanbrak, kwamen we er pas achter hoe handig het aanschaffen van toegangskaarten via het internet pas was. Er stond een lange rij voor de kassa, waardoor we zeker een uur kwijt waren geweest als we de tickets nog aan hadden moeten schaffen. Terwijl wij rustig langs de rij naar de ingang liepen, trots met onze kaarten in de hand, sjokten deze mensen richting de kassa. Het was toch wel even spannend om de kaarten te laten scannen. Voor hetzelfde geldt deden ze het niet en waren we voor niets naar Duitsland gereden. Echter was er niets om ons zorgen over te maken. De kaarten werden gescand en we hebben een superleuke dag gehad in het park. En het geld dat we hebben bespaard, hebben we gebruikt voor een aantal leuke souvenirs.