cardeavoorkenia.nl

Mijn vakantie site

Wij gaan allemaal even kijken op www.campingfrankrijk24.nl

Rustieke-campings-Frankrijk-300x293Wij gaan allemaal even kijken op www.campingfrankrijk24.nl

Wij gaan met ons gezin en het gezin van onze vrienden samen op vakantie. Nu heb ik mij laten inspireren op www.campingfrankrijk24.nl en daar gelezen dat er juist voor mensen met gezinnen hele leuke campings zijn te vinden . Ik heb meteen mijn vriendin gebeld en haar eens gevraagd of zij eens op de site van www.campingfrankrijk24.nl kan gaan kijken. Als wij kiezen voor een wat luxere camping is dit erg aantrekkelijk voor onze gezinnen vertelde ik haar meteen. En ik denk dan ook echt dat wij dit moeten gaan reserveren. En omdat ik mijn man en mijn vriendin haar man ook nog de site van www.campingfrankrijk24.nl moet laten zien hebben wij afgesproken dat wij in een week gaan beslissen. Het zou natuurlijk zonde zijn als de keuze word beperkt omdat wij te laat zijn met boeken. Vroeger konden wij altijd maar zo op de bonnen fooi gaan. Maar zodra er kinderen mee gaan op vakantie kan je dit risico niet lopen. En daarom zijn wij zo erg geholpen om vooraf alle informatie gewoon thuis op internet kunnen vinden zodat wij weten waar wij aan toe zijn. Ik kijk er nu dan ook echt naar uit om met zijn allen te genieten in Frankrijk. En dat zowel de alle kinderen als de volwassenen het naar hun zin gaan krijgen. Als het ons goed bevalt gaan wij volgend jaar absoluut weer samen. Wat wij nu al hebben afgesproken is dat wij ook om de beurt eens kunnen oppassen op de kinderen zodat wij ook nog eens met z’n tweeën een avondje op pad kunnen gaan of even zonder de kinderen uit eten kunnen. En zo lopen wij al ver op de zaken vooruit terwijl het nog maanden duurt voordat het überhaupt zomer is.