cardeavoorkenia.nl

Mijn vakantie site

Goed vermaakt in hotels Curacao

logo_papagayoGoed vermaakt in hotels Curacao

Mijn vriendin is een echt luxepoppetje, zij houdt er echt van om verwend te worden. Ik ben nooit zo rijk geweest toen ik haar ontmoette en ik ben allang blij dat ze mij heeft genomen om wie ik ben. Nu ik sinds een jaar of twee een veel betere baan heb, kan ik wat makkelijker met het geld strooien en dat doe ik dan ook voor haar. Ik heb haar al enkele sieraden gegeven waar ze volgens mij oprecht blij mee was. Dit jaar besloot ik eens wat meer uit de kast te halen. Ik vertelde haar haar vakantiegeld op te sparen en niet uit te geven aan tassen en schoenen en dergelijke. Ze zou het hard genoeg nodig hebben op haar reis. Nieuwsgierig gemaakt, hield ze inderdaad haar geld apart en zo heeft ze best wat kunnen sparen. Ik heb ook gespaard en kon zo een reis voor haar naar een van de sjiekste hotels Curacao betalen. Het voordeel van dit soort hotels Curacao is, dat in de prijs kennelijk het vliegticket inbegrepen zit. Dit maakt het allemaal een stuk betaalbaarder en ik ben dus minder kwijt dan ik van tevoren gedacht had. Ik zocht een van de hotels Curacao – uiteraard de mooiste – uit en we hebben er dagenlang heerlijk gezeten en geluierd en cocktails gedronken. Een van de hipste beach clubs van Curacao is van het hotel en ligt ernaast en we hebben ons dus goed kunnen vermaken.