cardeavoorkenia.nl

Mijn vakantie site

Ik ga op reis en ik neem mee…

Op reis gaan is altijd spannend. Even weg van al de drukte of er juist naartoe. Of je nou naar een strand wilt of naar een veel bezochte stad, je hebt sommige benodigdheden altijd nodig. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een tandenborstel. Er zijn echter ook andere dingen die handig zouden zijn op vakantie. Deze zijn misschien niet zo onmisbaar, maar kunnen je reis gemakkelijker maken. In deze blog hebben wij enkele van deze spullen op een rij gezet.

Nekkussen

Als je op je reis ook maar een vlucht hebt moet je een nekkussen bij je hebben. Er zijn niet veel mensen die het comfortabel vinden om op een vliegtuig te slapen. Met een nekkussen zal dit al een stuk beter zijn. Je zult ook geen nek problemen krijgen. Nog beter dan een nekkussen, is een memory foam nekkussen. Deze past zich aan elke persoon aan.

Packing cubes

Packing cubes zijn kleine opbergtassen. Hiermee kun je bijvoorbeeld je kleding efficiënt in je tas stoppen. Zo stop je je ondergoed in een opbergtas en al je broeken in een andere. Zo krijg je niet alleen veel meer in je tas, maar vind je alles ook veel gemakkelijker terug tijdens je reis.

Reishanddoek

Natuurlijk is het mooi om die grote zachte badhanddoeken mee te nemen. Het nadeel is dat deze groot en zwaar zijn. Ook drogen ze langzaam. Een reishanddoek is van dunne stof gemaakt, die je ook makkelijk kunt opvouwen. Omdat het zo dun is droogt het snel.

Powerbank

Een powerbank moet je eigenlijk altijd bij je hebben ook als je niet op reis bent. Zo heb je altijd een reserve batterij als je mobiel leeg is. Er is namelijk niets erger dan op reis in een vreemd land geen mobiel te hebben. Je mobiel is een levensredder. Je kunt Google maps gebruiken, hotels boeken en nog zoveel meer.

Op https://avonturen.nl/  kun je terecht voor nog meer reistips en blogs.