cardeavoorkenia.nl

Mijn vakantie site

Trouwen op het strand buitenland

Trouwen op het strand in het buitenland is de droom van elke vrouw natuurlijk. Maar is het wel zo verstandig om dat te doen? Vanwege het weer waarschijnlijk wel, wat het weer in Nederland is niet altijd gunstig. Nu is in het buitenland vaak wel erg mooi weer, afhankelijk van de locatie.

slide2

Maar veel mensen willen graag een combinatie van mooi weer op het strand en het liefste niet te ver weg. Dan is Spanje het land waar je moet trouwen. Spanje heeft 300 dagen lang mooi weer en is daarom de perfecte plek om te gaan trouwen.

 4.-Hotelvilla

Met Wedding International trouwen op het strand

 

Zou je graag willen trouwen op het strand in het buitenland? Dan staat Wedding International voor je klaar. Wij zijn namelijk wedding planners die gespecialiseerd zijn in bruiloften organiseren op Mallorca en Spanje. trouwen op het strand buitenland

 

Bij ons kun je zowel met een groot als een klein budget terecht en wij zullen er dan alles aan doen om het de meest perfecte dag van je leven te maken. Dus ben je geïnteresseerd in onze diensten? Bekijk dan snel onze website en zie wat wij voor je kunnen betekenen.