cardeavoorkenia.nl

Mijn vakantie site

Apneu heel dicht bij.

apneuEigenlijk heb ik het nooit geweten dat het mogelijk is om diagnose apneu te krijgen. Nu dat ik het zelf te horen heb gekregen zakt in de eerste instantie de moed in mijn schoenen. Niet wetende hoe dat ik er een oplossing in kan vinden en of het snel kan worden opgelost. Gelukkig kon ik via het internet bij de Nederlandse snurkpoli terecht en de nodige informatie vinden die ik nodig had om door te gaan en uiteindelijk ook te genieten van mijn welverdiende vakantie.  Over enkele maanden vertrek ik voor een lange tijd naar het buitenland, wil daar niet met een vreemde diagnose rondlopen eerlijk gezegd, gelukkig hoef ik me bij hun geen zorgen te maken.

Snel van mijn probleem af dankzij goede hulp.B70QXtjCIAAXMhH

Normaal gesproken ben ik niet iemand die hierover gaat schrijven, niet zozeer het behandeling maar de zorg die ervoor is geweest maar ook de zorg die ik erna heb overgehouden is fenomenaal. Momenteel ben ik nog steeds onder behandeling en begin toch echt verschil te merken. In de ochtenden stuk uitgeruster wakker worden, het maakt toch het begin van de dag al goed. Gelukkig durf ik nu wel op vakantie te gaan zonder dat ik met angst in het vliegtuig moet zitten.snurk2-150x150