cardeavoorkenia.nl

Mijn vakantie site

Ik heb zelf hier al mijn klamboes gekocht

logoGa jij binnenkort op reis naar een bestemming met veel insecten zoals bijvoorbeeld muggen? Dan is een klamboe noodzakelijk. Zoals jullie weten ben ik zelf al vaak op vakantie geweest. Toen ik een tijd geleden op vakantie ging naar Kenia heb ik een klamboe aangeschaft. Vooral in landen als deze is dit echt een must. Omdat het nog zomer is en jullie misschien ook nog op vakantie gaan wil ik deze site met jullie delen, deze heet shopvoorgezondheid.nl. Je kunt hier voordelig vakantie artikelen kopen zoals klamboes. Ik had hier zelf dus een aantal jaren geleden mijn vakantie benodigdheden gekocht.

excl._topkaart_mosquitonet_light_weight_bug_sheet_201407_1.0Ik weet het zelf namelijk ook. Wanneer je op vakantie gaat, dan doe je dit voor je rust. Wanneer je ’s nachts dan wordt gestoken door insecten kan dit heel vervelend zijn! Een goede nachtrust in het buitenland is dan ook erg belangrijk. In Kenia hadden we erg last van de malariamug. Voor degene die het nog niet weten, malaria is een parasiet dat zorgt voor een koortsaanval. Hier zijn genoeg incidenten geweest waarbij zo’n aanval gevolgd werd door de dood. Daarom is goed voorbereid op reis gaan zeer belangrijk. Natuurlijk kun je preventief malariapillen slikken. Maar als je ’s nachts in een klamboe ligt, weet je zeker dat je veilig bent.

Wat hebben zij nog meer

svg-ts126-popoutNatuurlijk heeft shopvoorgezondheid.nl nog veel meer als alleen een klamboes zoals EHBO koffer of medicatie. Het is een site waar ikzelf vaak spullen haal. Je hoeft hier niet eens voor op vakantie te gaan. Zo hebben zo ook babyspullen of sportartikelen. Wanneer je iets bij hun besteld is de levering snel, je wordt goed op de hoogte gehouden. Ik kan deze firma dan ook met een gerust hart aan jullie aanraden want het is wat mij betreft een echte aanrader.