cardeavoorkenia.nl

Mijn vakantie site

Campervan Australie

Campervan Australie

Campervan Australie is een unieke Volkswagen Poptop. Hiermee kan je heerlijk toeren door dit geweldige land. Voordeel is dat je niet perse in een hotel hoeft te overnachten, want alles heb je hier binnen handbereik. Zodra je een wagen gaat huren bij Australiacampers, krijg je veel informatie mee. Vooral over bepaalde stukken in dit land die je off road kan gaan bekijken. Zo een ervaring maak je niet vaak mee en daarom is het juist zeer leuk om zo een bus te gaan huren. Wie weet kom je onderweg wel een kangoeroe tegen of een ander dier dat hier leeft.

Al eerder hebben wij van dit vervoersmiddel gebruik gemaakt en dat is goed bevallen. Zo goed dat wij meteen een tweede reis erbij hebben geboekt. Heerlijk rondrijden in een camper en zelf bepalen waarheen de reis gaat en wanneer wij stoppen.

Ga ook een Campervan Australie huren

Via de Australiacampers is veel mogelijk. Zo zijn er diverse campers die je in dit land kan gaan huren. Deze zijn geschikt voor vier personen, volwassenen en kinderen. Voordeel aan deze bussen zijn dat je erin kan koken, maar er is ook de mogelijkheid om de keuken zo te draaien dat je buiten kan koken. Ideaal voor wanneer het buiten best wel warm is, of slecht weer, zodat je ook binnen een maaltijd kan bereiden.

Meer weten over deze unieke mogelijkheid om te gaan reizen, neem contact op met dit bedrijf.