cardeavoorkenia.nl

Mijn vakantie site

Tips voor een leuke Kerst op de Veluwe!

Kerst is de mooiste tijd van het jaar. Hoe leuk is het om de mooiste tijd van het jaar te vieren met elkaar op de mooiste plek van Nederland? Enorm leuk! Boek daarom nu een huisje Veluwe of ga een huisje huren Veluwe 2 personen en vier het leukste feest van het jaar op de Veluwe. Wil je weten wat je allemaal met Kerst op de Veluwe kunt doen? Lees dan snel verder!

Kerstmarkten

De Veluwe is in de decembermaand nog een beetje specialer. Je hebt namelijk overal op de Veluwe wel kerstmarkten of theaters. Zo heb je in Kampen bijvoorbeeld Kerst in Oud Kampen en in Elburg Kerst in de Vesting. Beide zijn echte openluchttheaters. Je kan in de oude steden genieten van hoe Kerst in de gouden jaren van de steden eruit heeft gezien. Heb je meer zin om te struinen langs kraampjes? Dan is bijvoorbeeld de kerstmarkt bij De Cannenburgh in Vaassen de place to be. Hier kun je genieten van echte winterse lekkernijen en kun je de leukste kerstspullen scoren in de vele kraampjes. 

Kerstfilm

Een ander leuk idee is om een kerstfilm uit te zoeken en samen te bekijken. Dit kan je bijvoorbeeld in een van de vele bioscopen doen die de Veluwe heeft. Heb je geen zin om uit te gaan? Maak het dan gezellig binnen en zet je favoriete kerstfilm aan. Pak een aantal dekentjes, maak het haardvuur (mits je een kachel hebt natuurlijk) aan en zet een paar kaarsjes op tafel. Maak voor iedereen een lekkere kop warme chocolademelk, met slagroom natuurlijk, en pak je favo snack bij de hand. Succes gegarandeerd!