cardeavoorkenia.nl

Mijn vakantie site

Fietsen was nog nooit zo populair als nu

Nederland is een echt fietsland. Het aantal fietsen in Nederland wordt momenteel (2021) geschat op zo ongeveer 23 miljoen fietsen. De populariteit van de e-bike neemt de laatste jaren enorm toe. Naar schatting zijn er nu inmiddels 3 miljoen elektrische fietsen en dat aantal zal de komende jaren zeker toenemen. En terecht! Het fietsen op een e-bike heeft veel voordelen. Fietsen is snel, gezond, goedkoop en goed voor het milieu.

Waar moet je op letten als je een e-bike koopt?

Er zijn best veel verschillende soorten elektrische fietsen en allemaal hebben zij voor- en nadelen. De motor kan zowel in het voorwiel, in het midden bij het frame en in het achterwiel zitten, Er zijn vaste en uitneembare accu’s en deze accu’s kunnen op verschillende plekken zitten. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de versnellingen en het verschil in gewicht. Het is wel duidelijk, er valt heel wat te kiezen. Dat betekent dat u zeker ook wilt proefrijden. Ons advies: laat u adviseren door een fietsenwinkel in de buurt.

De beste elektrische fiets voorwielmotor

De beste elektrische fiets voorwielmotor heeft een aantal voordelen. De fiets is vaak voordelig, stiller dan andere soorten en op een fiets met voorwielmotor kan ook zonder trapondersteuning heel fijn gefietst worden. Probeer de fiets eens, dan ervaart u de voordelen zelf. De fiets is zowel geschikt voor lange afstanden als in de stad.

Wat vinden anderen van de elektrische fietsen van Amslod?

Elk elektrische fiets is verschillend, u bepaalt natuurlijk zelf wat u prettig vindt rijden. Als u besluit over te gaan tot aankoop, dan doet u dat graag bij een partij die bij u past, die u goed informeert en u de tijd geeft om verschillende elektrische fietsen te ervaren. Lees daarom ook de Amslod fietsen ervaringen van tevreden klanten.