cardeavoorkenia.nl

Mijn vakantie site

Vakantiehuis Zuid-Frankrijk

Als je denkt aan vakantie dan denk je al snel aan Zuid-Frankrijk. Dit gedeelte van Frankrijk staat bekend om haar prachtige natuur, waaronder de ruige kustgebieden, mooie en geurende lavendelvelden, pittoreske dorpjes, veel wijn en natuurlijk de Middellandse zee. Het belangrijkste voor het vieren van een perfecte vakantie naast de locatie is natuurlijk het vakantiehuis. Het land kan nog zo prachtig zijn, maar in een vies en lastig te bereiken vakantiehuis is de vakantie toch een stuk minder mooi. Kies daarom voor luxe en ga voor een vakantiehuis Zuid-Frankrijk of villa met privé zwembad van Vacances Provences. Zo zorg je ervoor dat jouw vakantie een vakantie wordt om nooit te vergeten.

Specificaties van de vakantiehuizen

Selecteer waar jouw vakantiehuis allemaal aan moet voldoen en je ziet op de website van Vacances Provences alle mogelijkheden in een handig overzicht. Kies bijvoorbeeld uit de regio Provence of Côte d’Azur of kies nog specifieker voor een bepaalde plaats. Vul daarnaast in wat je aankomstdatum is en hoe lang je in het huis wil verblijven. Geef vervolgens aan met hoeveel personen je hier wil verblijven, zodat iedereen voldoende ruimte heeft. Daarnaast kan je ook nog aangeven hoeveel slaapkamers je nodig hebt en hoe groot de afstand naar zee moet zijn. Kies verder uit specificaties als het toestaan van huisdieren, airco, een (verwarmd) zwembad en zeezicht. Je kan het zo luxe mogelijk maken, zodat jouw vakantie een droomvakantie wordt.

Voordelen Vacances Provences

Naast de luxe van alle vakantiehuizen die Vacances Provences aanbiedt, geniet je van nog veel meer voordelen als je ervoor kiest om hier je vakantie te boeken. Zo heeft het bedrijf al ruim 15 jaar ervaring, waardoor je zeker weet dat je op de juiste plek zit. Daarnaast zijn veel villa’s van Nederlandse of Belgische eigenaren, zodat de communicatie heel soepel verloopt. Frans is niet een hele makkelijke taal en op deze manier gaat het allemaal een stuk makkelijker. Verder vind je hier ook nog eens de laagste prijsgarantie en gingen al veel anderen je voor bij het boeken van een van de luxe vakantiehuizen en villa’s en waren zij heel erg tevreden. De kans is dan ook groot dat je na een vakantie in een van deze huizen in Zuid-Frankrijk niet meer terug naar huis wil.