cardeavoorkenia.nl

Mijn vakantie site

Op vakantie naar het prachtige Bonaire

Zon, zee, strand en lekker eten, dan denk je al gauw aan een resort Bonaire. Prachtige stranden en mooie natuur, Bonaire is een ontzettend leuke vakantieplek. In een mooi resort kom je al snel tot rust. Veel resorts hebben appartementen met zeezicht, of een privé villa met een eigen zwembad. Een Beach & Dive Resort is op Bonaire ook veel te vinden, hier kan je lekker tot rust komen en ook nog (leren) duiken. Duiken is één van de populaire activiteiten die je kan doen op Bonaire. Als je op vakantie gaat naar Bonaire, dan kan je echt even genieten van de mooie natuur.

Wat kan ik verwachten van mijn verblijf op Bonaire?

Als je op vakantie gaat naar Bonaire kom je al snel in een luxe uitziend resort terecht. Vaak hebben ze hier appartementen met tuin-of zeezicht en hebben ze ook privé villa’s met een eigen zwembad. Wanneer je een appartement huurt kan je verwachten dat je 2 tot 3 slaapkamers krijgt, vaak met meerdere badkamers en een separaat toilet en een keuken. Airconditioning is aanwezig en vaak ook een televisie, wasmachine en vaatwasser en niet geheel onbelangrijk, wifi is er vaak ook gewoon. Eén van de resorts waar je terecht zou kunnen komen is bijvoorbeeld: https://grandwindsockbonaire.nl/

Waarom een Beach & Dive Resort?

Wanneer je een verblijf op Bonaire aan het zoeken bent, kom je waarschijnlijk wel een keer een Beach & Dive Resort tegen. Een Beach & Dive Resort is een resort dat vaak aan of heel dichtbij het strand ligt. Doordat ze zo dicht bij het strand liggen hebben ze vaak ook een duikschool bij het resort. Zo kan je als je verblijft bij een Beach & Dive Resort ook nog eens (leren) duiken. Onder de kust van Bonaire leven meer dan 60 koraalsoorten en meer dan 350 soorten vissen. Bovendien zijn er op Bonaire ook schildpadden te zien. Als je van duiken houdt is een Beach & Dive Resort zeker een hele leuke plek om te verblijven.