cardeavoorkenia.nl

Mijn vakantie site

Prachtige Finca te huur Spanje

Bijna iedereen vindt het fijn om op vakantie te gaan. Dat komt omdat een vakantie de ideale gelegenheid biedt om eens lekker tot rust te komen. Tegenwoordig heeft iedereen het immers veel te druk in het dagelijks leven: werken, een opleiding volgen, huishoudelijke taken uitvoeren, hobbies beoefenen, en dan ook nog sociale contacten onderhouden… Als je jezelf niet genoeg rust gunt, kan je maar zo erg gestrest raken en misschien zelfs wel een burnout krijgen. Gelukkig bestaan er meer dan genoeg vakantiebestemmingen waar jij naartoe kunt gaan. Zo heb je natuurlijk zonvakanties, zodat je lekker op het strand kunt liggen en van de zon kunt genieten. Daarnaast is er nog de wintersport, waarbij je heerlijk over de pistes kunt scheuren en kunt genieten van de winterse gezelligheid. Bovendien kun je ook kiezen voor een natuurvakantie. Tijdens dit soort vakanties kun je optimaal tot rust komen in de ideale omgeving. Een voorbeeld van een locatie van zo’n natuurvakantie is Refugio Marnes.

Spanje

Refugio Marnes

Refugio Marnes is een agriturismo in Spanje. Een agriturismo is eigenlijk een soort boerenbedrijf dat zich heeft gefocust op agricultuur en toerisme tegelijk. Dat betekent dat de omgeving puur natuur is dat nog niet is aangetast door toerisme. Een handjevol toeristen kan van deze prachtige omgeving genieten in de bijbehorende resorts. Omdat het gebied van Refugio Marnes zo uniek is in haar rust, behoort het nu tot de lijst van beschermde gebieden. Zo weet je zeker dat je vakantie niet verstoord kan worden. Het gebied van Refugio Marnes beschikt over 20 hectare natuur waarin je prachtige wandelingen kunt maken. Bovendien is het gebied gelegen op een uurtje afstand met de auto vanaf Alicante. Alicante is de op twee na grootste stad van Spanje. In vergelijking met de drukte van de Spaanse steden zal Refugio Marnes een welkome verademing zijn.

Finca La Ruina

In Refugio Marnes is een klein aantal resorts te huren door toeristen. Zo heb je bijvoorbeeld een paar Bed & Breakfasts waar je kunt verblijven als je dat wilt. Maar verreweg de kers op de taart is toch wel La Ruina, een prachtig vakantiehuis. Als jij op zoek bent naar een Finca te huur Spanje, dan is La Ruina echt wat voor jou. Het huis is voor maximaal vier personen en beschikt over een ongelimiteerde privacy. Om je heen is immers alleen maar natuur, en zelfs de parkeerplaats is 150 meter van het huis af. Zo kun je in een luxe en rustieke sfeer helemaal tot rust komen. Het huis bestaat uit een woonkamer, keuken, badkamer, een slaapkamer, en een slaapzolder voor twee personen. Het huis is modern ingericht, maar beschikt nog wel over eeuwenoude elementen. Bovendien krijg je bij het huis maar liefst 20 hectare natuurgrond, zodat je eigenlijk een hele finca huurt. Iedereen die zoekt naar een Finca te huur Spanje, zal blij verrast zijn door het mooie La Ruina. Voor meer informatie kun je kijken op refugiomarnes.com.